vulploegatwork2

Gelukkig is het weekend er nog om de lange lijst klussen af te werken voor het eerste concert maandagavond.

In 2013 kwam Jan Vermaning toevallig in contact met Frederieke, in haar hoedanigheid als projectleider bij het herdenkingsconcert op 30 november in Elburg. Het was alweer  de 7e keer dat het concert  Er reed een trein naar Sobibor werd gegeven.
Frederieke was de contactpersoon namens museum Sjoel en ook de schakel voor de organisatie van het concert.
Vermaning over Frederieke Jeletich: “Het was geweldig om te zien dat Frederieke zich vol passie overgaf aan haar werk. Een ambitieuze, harde werker bij wie professionaliteit voorop staat. Aangestoken door haar bezigheden en het plezierige contact dat we hadden ging ik googelen en kwam al snel uit bij haar bedrijf Cultuurproject. Nu er eind 2013 plannen waren voor een buitenlandse tournee om op die manier een internationaal appel te doen om de holocaust nooit te vergeten, was eigenlijk meteen al duidelijk dat we Frederieke in ons team wilden hebben.
En met succes, want wat begon als een idee, een eerste stap tot samenwerking is uitgegroeid tot een geoliede machine.
Nu ben ik van nature helaas een controlfreak, maar Frederieke was in staat mij het gevoel van vertrouwen te geven.
Maar dat ze nu haar hele familie in het zog mee zou slepen had ik ook niet gedacht, haha!
Super dat zoveel mensen meehelpen om de wens van Jules te vervullen.”

Op de foto’s: moeder Visser, Storm, Tijn, Lotje en  echtgenoot Danilo Jeletich.

Wolf alfabetiseert