SAM_0754

Degenen die kaarten hebben gereserveerd voor het concert op maandag 30 juni in de Westerkerk kunnen hun kaart(en) afhalen vanaf 18.45 uur tot uiterlijk 20.00 uur in de toren van de Westerkerk (hoofdingang).
De kaarten liggen op alfabetische volgorde van achternaam. Op vertoon van uw legitimatie ontvangt u een enveloppe met daarin het aantal bestelde kaarten, eventueel een gesigneerd exemplaar van het boekje ‘Er reed een trein naar Sobibor’ van Jules Schelvis, het programma en uw toelatingsbewijs.

Het tijdstip is wellicht aan de vroege kant is, maar u kunt na het afhalen van uw enveloppe gerust nog even ‘de stad in’. Overigens krijgt u van de Stichting Nationale Herdenking, voorafgaand aan het concert een kopje koffie/thee in de kerk aangeboden (tot maximaal 20.00 uur). Daarna wordt u verzocht alvast plaats te nemen in de kerk.
 Uitsluitend met het bewijs van toegang kunt u het concert bijwonen!
 Door het tijdig afhalen van de bescheiden bespoedigt u later de doorstroom van het publiek (en uzelf).

Na 20.00 uur kunnen we helaas geen mensen meer doorlaten, dus op tijd komen is zeer aan te bevelen! Houdt alstublieft rekening met het verkeer en eventueel oponthoud.

Tot slot willen wij u ongelooflijk dankzeggen voor het feit dat u Jules Schelvis’ wens, een internationaal appèl te doen om de Holocaust nooit te vergeten, mee hebt helpen realiseren.
 Het is hartverwarmend dat er zoveel draagvlak bleek te zijn. Zonder uw steun was ons dit nooit gelukt!
Met vriendelijke groet en uitkijkend naar een zeer bijzondere avond, namens Jules Schelvis en alle medewerkers.