Het allerlaatste concert prime time bij de NOS

“Het allerlaatste concert van Sobibor-overlevende Jules Schelvis (94) en het NAtionaal Symfonisch KAmerorkest onder leiding van Jan Vermaning is zondag 3 mei op prime time (20.30 uur, NPO 2) te zien bij de NOS.
Solistische medewerking: Marjolein Niels Concertmeester: Anita Jongerman Het bijzondere concert, dat reeds volledig is uitverkocht, is in het Vredespaleis in Den Haag. Dankzij de NOS kunnen velen getuige zijn van het indrukwekkende levensverhaal van Jules Schelvis. Den Haag (het Vredespaleis), de stad van de vrede, waar de internationale rechten van de mens worden beschermd, is het decor van een indringend verhaal, gepaard gaande met integere muziek en authentieke beelden. Kijken dus: zondag 3 mei vanaf 20.30 uur op NPO 2!

vredespaleis exterieur

vfonds-logo-300
 
image001
 
Carnegie_logo_nederlands

logo-evz

 

fonds

 

logo_minvws

AFK_met_Rood_CMYK_Liggend

 

PG-logo_klein

 

den-haag